Kisorsoltuk az #ACCESS nyereményjáték első nyerteseit

+ + | 2023. december 05.

A játék szabályaival és a GDPR-rendelettel összhangban 2023. november 30-án kisorsoltuk az #ACCESS projekt keretében meghirdetett nyereményjáték első 5 nyertesét.

Az #ACCESS projekt célja, hogy feltárja és megszüntesse a szlovák-magyar határon a mobilitást és az együttműködést akadályozó jogi és adminisztratív akadályokat. Az akadályok beazonosítása érdekében a projekt partnerei, a CESCI (Magyarország) és a CESCI Carpathia (Szlovákia) kérdőívezést indítottak a határon átnyúló munkahelyi és oktatási ingázók, a vásárlók, a határ túloldalára költözők és azok között, akik a 2007 és 2020 közötti programok során határon átnyúló projektet valósítottak meg.

A határtérség lakosait arra kértük, hogy töltsék ki a releváns kérdőíveket. A válaszadókat a projektpartnerek 4 határközeli fürdőbe és wellness központba szóló belépőjegyekkel jutalmazzák. A jegyeket a dunaszerdahelyi, komáromi, bábolnai fürdők és a szentendrei wellness központ ajánlotta fel.

A győzteseket két fordulóban választjuk ki. Az első fordulóra 2023. november 30-án Esztergomban, Dévényi Norbert közjegyző irodájában és jelenlétében került sor, aki felügyelte és igazolta a sorsolás szabályszerűségét. A sorsolás eredményeképpen 5 állampolgár került kisorsolásra a 317 válaszadó közül (az összes nyertes szlovák állampolgár). Amellett, hogy gratulálunk a nyerteseknek, szeretnénk kifejezni a köszönetünket az összes válaszadónak azért a segítségért, amelyet a pályázatunkhoz nyújtottak.

A második fordulóra januárban kerül sor, ami azt jelenti, hogy továbbra is van lehetőség belépőjegyeket nyerni azoknak, akik még nem töltöttek ki kérdőívet.

Honlapunk a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával készült.

Külgazdasági és Külügyminisztérium